Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
16 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

69

Eladó Családi ház

Gyömrő
Liget lakópark
4
128 m2
720 m2

Gyömrői Modern családi ház eladó!

Eladó a Liget lakóparkban egy 2015-ben épült (használatba vételi engedély 2016), új építésű családi ház, önálló telken. 
Az épület az elérhető legmodernebb technológiával épült, így kiemelkedően energiatakarékos.
A hideg burkolatú helyiségekben padlófűtés, míg a meleg burkolatúakban mennyezet fűtés-hűtés biztosítja az egyenletes hőmérsékletet egyedileg szabályozhatóan. A gépészeti rendszer központi eleme a hőszivattyú, valamint a hővisszanyerő szellőztető egység. Az árnyékolást elektromos redőnyök biztosítják. Normál és Geo tarifa is bevezetésre került.

Az épületben 3 hálószoba és egy nagy nappali található. Minden szoba legalább 12 m2-es, és jó elrendezésű, könnyen berendezhető.

Az energiahatékonysághoz hozzájárulnak a LED-es vilgítótestek is, míg a biztonságról a távfelügyeletű riasztórendszer gondoskodik.

A házhoz D-DNY-i fekvéssel tartozik egy nagy 25 m2-es terasz is. Az udvar rendezett, a növényzet telepítésre került. Az öntözést félautomata öntözőrendszer biztosítja, melyhez esővízgyűjtő-rendszer is kiépítésre került. Az udvaron jelenleg játszótér, egy kerti tároló faház és egy nyársaló található.

A parkolásról az épületen belül 1 garázs, az épület mellett 1 fedett kocsibeálló, míg az épület előtt (telken belül) további két parkoló gondoskodik.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése